DIRECT TOEPASBAAR DRIESTAPPENPLAN


Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers die vooruit willen. Opdrachtgevers die daarbij vaak worden geconfronteerd met complexe vraagstukken. Daarom werken we bewust niet met ingewikkelde modellen, dure onderzoeken of ellenlange rapporten, maar met een eenvoudig, direct toepasbaar driestappenplan.

 Het door ons ontwikkelde 3P-model vormt de basis van ons boek ‘De perfecte positionering’ en onze masterclasses op Nyenrode. Het 3P-model laat zien welke positie jouw organisatie het meeste voordeel oplevert, welk probleem deze positie in de weg staat en welke propositie dit probleem overtuigend oplost.

 We passen het 3P-model toe bij organisatievraagstukken en communicatievraagstukken, waarbij elke stap in het model separaat kan worden toegepast. Zo adviseren we organisaties bij het definiëren van motiverende doelen voor zowel interne als externe doelgroepen, analyseren we aanwezige problemen of benoemen we potentiele problemen en ontwikkelen we samen met opdrachtgevers nieuwe merk- en marktproposities.
POSITIONERINGSCONCEPTEN

Op basis van ons 3P-model ontwikkelen we overtuigende positioneringsconcepten:
Positioneringsstrategie, propositie en communicatieconcept in 1 helder advies.

Dankzij onze geïntegreerde werkwijze, waarbij business consultants en senior creatieven nauw samenwerken, kun je niet alleen sneller, maar ook beter en blijvender je doel realiseren. Tijdens dit traject wordt nauw samengewerkt met de opdrachtgever, waarbij het project in drie fases, inclusief bijbehorende deliverables, wordt opgeleverd.


Onze positioneringsconcepten kunnen worden ingezet bij elk organisatie- en communicatievraagstuk waarbij interne of externe doelgroepen moeten worden gemotiveerd tot gewenst gedrag. Hierbij maken we onderscheid tussen doelgroepen die nog niet zijn gemotiveerd, niet meer zijn gemotiveerd of niet vaak genoeg zijn gemotiveerd.

 Onze werkzaamheden zijn enorm divers en we werken voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren zijn we onder andere betrokken geweest bij een internationale beursgang, diverse innovatietrajecten en bijbehorende marktintroducties, een aantal fusies en overnames, diverse interne opleidingstrajecten en vele andere complexe vraagstukken. Vraagstukken waarbij we zijn gevraagd om inzicht te bieden in het aanwezige probleem en advies uit te brengen over de rol van communicatie bij de oplossing.


No comments:

Post a Comment