DE PERFECTE POSITIONERING


De afgelopen jaren hebben we op basis van onze werkwijze diverse publicaties uitgebracht. Naast een drietal strategische handleidingen over de positionering, de briefing en het denken in problemen is in 2016 ons boek ‘De perfecte positionering’ verschenen bij Adfo Books. ‘De perfecte positionering’ laat je compleet anders kijken naar het positioneren van een organisatie, inclusief haar mensen en merken. In plaats van te denken in oplossingen, demonstreert het boek in drie eenvoudige stappen dat je beter kunt denken in problemen.

 Via onderstaande button kun je ‘De perfecte positionering’ bestellen bij managementboek waar het boek direct na uitkomen 50 dagen in de top 100 heeft gestaan. Onze strategische handleidingen kun je gratis aanvragen met de bijbehorende button. Laat ons weten welke handleiding je wilt ontvangen en stuur gelijk je adresgegevens even mee.
“De keuze van de auteur om niet zozeer klantbehoeften of waarden centraal te stellen, maar de door de doelgroep ervaren problemen c.q. tekortkomingen om het gewenste (merk)gedrag te vertonen, betekent niet alleen een andere invalshoek ten opzichte van andere positioneringsmethodieken. Maar het geeft ook concrete handvatten voor het uitwerken van een positionering en propositie die de doelgroep aanspreekt. De perfecte positionering volgt daarmee de wijze raad van Albert Einstein: ‘Als ik een uur heb om tot een oplossing te komen besteed ik 55 minuten aan het probleem en slechts 5 minuten aan de oplossing’.” 
Bron: managementboek.nlNo comments:

Post a Comment