PROBLEEMDENKERS IN EEN WERELD VOL OPPORTUNISTEN


Hoe kun je beloven de oplossing al in huis te hebben als je nog niet eens weet wat het probleem is? Daarom adviseren wij opdrachtgevers te stoppen met het denken in oplossingen en te starten met het denken in problemen. Problemen laten je namelijk niet alleen zien waar de oplossing zicht bevindt, ze laten je tevens zien op welke manier deze oplossing het beste kan worden uitgevoerd. Dat is niet alleen effectief, het is ook nog eens enorm efficiënt.

 Daarom werken wij met een kernteam op het gebied van strategie en concept en vullen we ons team aan met specialisten die het beste passen bij de gekozen oplossing. Variërend van content specialisten, data analisten, customer journey experts, trendwatchers, neuromarketeers en digital experts tot specialisten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en innovatie.


MASTERCLASS OP NYENRODE 

Julian is sinds 2015 verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als Executive Lecturer strategische positionering en geeft hierover les in diverse executive programma’s. Daarnaast verzorgt INZICHT het programmamanagement voor het Advanced Marketing Program, een tweedaagse masterclass boordevol toonaangevende sprekers die we samen met Nyenrode hebben opgezet. Onze relatie met Nyenrode heeft er ook toe geleid dat wij voor specifieke opdrachten gebruik maken van de expertise van hoogleraren op Nyenrode.
No comments:

Post a Comment