OPDRACHTGEVERS MET AMBITIE


 We werken al bijna 15 jaar voor een grote verscheidenheid aan toonaangevende opdrachtgevers. Opdrachtgevers die zich door niets laten tegenhouden om hun doel te realiseren. Opdrachtgevers die daarbij open durven te staan voor een kritische analyse van hun huidige situatie en samen met ons willen werken aan de oplossing die ze sneller naar de gewenste situatie brengt.

 Afhankelijk van het aanwezige vraagstuk, interne expertise bij de opdrachtgever of reeds aanwezige relaties met leveranciers ontwikkelen we het volledige positioneringsconcept, vaak inclusief de bijbehorende productie en middeleninzet, of verzorgen we een specifiek onderdeel op basis van de stappen in ons 3P-model: positioneringsstrategie, probleemanalyse of propositieontwikkeling. De meeste opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze unieke positioneringsconcepten of de wijze waarop we nieuwe, veelal doorslaggevende, inzichten in beeld brengen. EEN SELECTIE WERK 

Gezien de vertrouwelijke aard van onze werkzaamheden tonen we op onze website alleen afbeeldingen van reeds gepubliceerd werk. Via de buttons in de adresbalk vind je tevens een selectie van films, commercials en radiocommercials die reeds zijn uitgezonden.

 Het proces achter dit werk, van probleemanalyse tot positioneringsconcept, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek zullen we ook een aantal voorbeelden tonen van positioneringsconcepten voor organisatievraagstukken zoals verandertrajecten en verbetertrajecten.


EEN SELECTIE OPDRACHTGEVERS

De afgelopen jaren hebben we voor tientallen opdrachtgevers werkzaamheden verricht. Op deze website tonen we een logoselectie van actuele opdrachtgevers. Onze ervaring gaat echter veel verder met werkzaamheden voor onder andere Achmea, BCC, Chrysal, Continental, Direct Wonen, Euromaster, Hogeschool Zeeland, Hunkemoller, PGGM, Quinny, Sinner, Theodoor Gilissen, Velux en Wijzonol.

No comments:

Post a Comment